Expedition Cruises
door: Ander Licht Reizen

Antarctica

Hoogtepunten

Ervaar de pracht, leegte en woestheid van Antartica

Zie pinguïns, pelsrobben en walvissen in hun eigen habitat

Maak zodiactochtjes langs bizarre ijsbergen

Profiteer van zeer lange dagen en geniet van het prachtige lage licht.

Het witte continent is voor velen een droombestemming. Vaak lijkt het bijna onwerkelijk dat je deze wondere koude wereld van sneeuw en ijs als gewone sterveling zou kunnen betreden maar het is tegenwoordig zeer goed mogelijk door middel van een expeditiecruise. Er zijn meerdere manieren om Antarctica te bezoeken. Wij hebben de expeditiecruise naar Antarctica opgedeeld in een vijftal verschillende groepen waarover via de knoppen in de linker kolom meer uitleg wordt gegeven.


Aanbiedingen Antarctica

Hondius aanbieding eerste Antarctica Cruise

Het gloednieuwe schip van Oceanwide Expeditions: de Hondius zal op 3 november 2019 starten aan z'n eerste reis in Antarctica. Voor deze Antarctische 'maiden voyage' geldt nu een speciale aanbieding van 20% korting op alle cabintypen. Wilt u erbij zijn als de Hondius voor het eerst door Antarctische wateren vaart dan is het nu de tijd om te boeken. De aanbieding loopt tot 30 september 2018 en is natuurlijk onder voorbehoud van beschikbaarheid.

Antarctica 2019/2020 vroegboekkorting

Quark Expeditions heeft recent zijn data gepubliceerd voor het Antarctische seizoen 2019/2020 en biedt spectaculaire vroegboekkortingen op bijna alle programma's en boten. Deze kortingen lopen uiteen van 10% tot wel 30% op de reguliere cruiseprijzen. Voor lange cruises in duurdere cabins kan de korting oplopen tot wel € 5775 per persoon. Sommige hoogseizoendata van zijn van deze aanbieding uitgesloten en ook triple cabins en single cabins. De vroegboekkorting geldt voor een beperkt aantal cabins per schip en is geldig tot 31 januari 2018. Heeft u belangstelling dan informeren we u graag over de precieze korting voor de door u gewenste cruise, cabin en periode.

Plancius aanbieding South Georgia

De Plancius heeft een mooie aanbieding lopen voor de laatste plaatsen aan boord van de Falklands, South Georgia en Antarctica cruise van 3 december 2018. De kortingen variëert per huttype en lopen uiteen van ca. € 500 voor een twin deluxe cabin tot wel € 2350 voor triple cabins per persoon. Vanzelfsprekend is deze aanbieding onder voorbehoud van beschikbaarheid. Heeft u belangstelling dan informeren we u graag over de exacte mogelijkheden.

Familie korting op de MV Ushuaia

Voor gezinnen met één kind heeft de MV Ushuaia een mooi aanbod. Bij twee volwassenen die een superior cabin of suite boeken mag een kind van onder de 16 jaar gratis meereizen.

Hoogtepunten

Ervaar de pracht, leegte en woestheid van Antartica

Zie pinguïns, pelsrobben en walvissen in hun eigen habitat

Maak zodiactochtjes langs bizarre ijsbergen

Profiteer van zeer lange dagen en geniet van het prachtige lage licht.

Seal op een ijsschots (foto: Greenough)

slideshow - Antarcticaanvrsgrcalamiteitenfonds