Expedition Cruises
door: Ander Licht Reizen

Top 3 reizen

Scoresby Sund - Aurora Borealis
Korte maar heel bijzondere cruise naar de Scoresby Sund aan de oostkust van Groenland met goede kansen om het noorderlicht te zien.
Noord-Spitsbergen - ijsbeer special
Expeditiecruise langs het pakijs van Noord-Spitsbergen met goede kansen op het spotten van ijsberen
Antarctica, South Georgia en de Falklands
19-daagse expeditiecruise langs de Falkland eilanden, South Georgia, de Orkneys en Antarctica

Plancius aanbieding South Georgia

De Plancius heeft een mooie aanbieding lopen voor de laatste plaatsen aan boord van de Falklands, South Georgia en Antarctica cruise van 3 december 2018. De kortingen variëert per huttype en lopen uiteen van ca. € 500 voor een twin deluxe cabin tot wel € 2350 voor triple cabins per persoon. Vanzelfsprekend is deze aanbieding onder voorbehoud van beschikbaarheid. Heeft u belangstelling dan informeren we u graag over de exacte mogelijkheden. klik hier voor meer info.

Air Credit voor Antarctica 2018/2019

Voor alle Antarctica cruises met de Akademik Servey Vavilov en Akademik Ioffe voor het seizoen 2018/2019 geldt op dit moment een vroegboekaanbieding. Boekt u voor 1 juli 2018 een cruise die start in oktober, november of maart, dan krijgt u een 'air-credit' van USD 1000 pp. Voor cruises met vertrek in december, januari en februari geldt een 'air-credit' van USD 500 pp. Voor cruises aan boord van de RCGS Resolute geldt voor alle cruises een air-credit van USD 1200. Dit kunt gebruiken voor u vluchten naar Argentinië / Ushuaia. Dit aanbod geldt voor alle cabin typen en is zoals altijd onder voorbehoud van beschikbaarheid en/of wijzigingen door de cruisemaatschappij. klik hier voor meer info.

Familie korting op de MV Ushuaia

Voor gezinnen met één kind heeft de MV Ushuaia een mooi aanbod. Bij twee volwassenen die een superior cabin of suite boeken mag een kind van onder de 16 jaar gratis meereizen. klik hier voor meer info.

Canadian Arctic - Air Credit

One Ocean Expetions biedt op alle cruise naar Spitsbergen en de Canadese Arctic een vroegboek Air Credit van USD 1000 per persoon. Dit aanbod geldt voor cruises op de Akademik Ioffe, de Akademik Sergey Vavilov en de RCGS Resolute. Het aanbod is geldig bij boeking voor 1 juli 2018 en vanzelfsprekend onder voorbehoud van beshikbaarheid. klik hier voor meer info.

Aanbieding Falklands cruise

Voor de bijzondere cruise met de MV Ortelius van29 oktober tot 7 november 2019 zijn nog enkele twin porthole cabins vrij waarvoor op dit moment een kort geldt van 15%. De reguliere prijs van deze cabins is € 5700 maar deze kunnen we u nu aanbieden voor € 4900. Een ideale gelegenheid voor natuurliefhebbers en fotografen die wat meer willen zien van de prachtige natuur van de Falkland Eilanden klik hier voor meer info.

Vroegboekkorting Arctic 2019

Voor de cruises naar de Arctic in aan boord van de Sea Adventurer en Ocean Nova voor de zomer 2019gelden op dit moment mooie vroegboekkortingen. Deze lopen uiteen van USD 1000 tot USD 3500 per persoon. We informeren u graag welke korting geldt voor het cruiseprogramma en het cabintype waar uw eventuele voorkeur naar uitgaat. Ook geldt 50% korting op single supplements voor Deze kortingen geldt bij boeking voor 30 juni 2018 en zijn onder voorbehoud van beschikbaarheid. Voor driepersoons- en vierpersoonscabins geldt geen korting. klik hier voor meer info.

anvrsgrcalamiteitenfonds